In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

đź‘Š De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

De Progress App

 

Met de nieuwe Progress app willen we je sportieve leven organisatorisch nog makkelijker maken. Waar je ook bent, met de smartphone in de hand is alles mogelijk: inschrijven, betalen, lessenrooster raadplegen, enzovoort!

Hoe werkt het?

Stap 1: maak een account aan

Alvorens je van start kan gaan, moet je een account aanmaken.

Ga met je smartphone naar onderstaande link. Daarbij krijg je automatisch instructies om de app op te slaan op je smartphone. Heb je geen smartphone, dan kan je met dezelfde link steeds inloggen via een computer.

Bij het aanmaken van een account geven we jou alvast een gratis proefles cadeau! Hiermee kan je deelnemen aan een groepsles naar keuze (1x30' of 1x1h).

 

Maak een account

 

Stap 2: koop credits aan

Om in te schrijven voor één of meerdere groepslessen heb je credits nodig. Deze kan je aankopen bij “shop”, waar je volgende mogelijkheden zal terugvinden:

          * 10 beurtenkaart: 130euro
              (13euro/sessie - 10 maand geldig)

          * 5 beurtenkaart: 70euro
              (14euro/sessie - 8 maand geldig)

          * 1 beurt: 16euro
              (1 maand geldig)

Opgelet, bij de aankoop van credits/beurtenkaarten vragen we steeds 1,5euro transactiekosten.

Stap 3: schrijf je in

Eenmaal er credits aan je account gelinkt zijn, kan je je inschrijven voor de groepslessen. Bij elke inschrijving, zal het aangegeven aantal credits van jouw totaal afgetrokken worden. Zijn je credits op? Dan kan je op elk moment nieuwe aankopen.

 

De app is zo ontwikkeld dat alles zichzelf zal uitwijzen. Heb je toch nog vragen of problemen, neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Het Progress team