Het Perfecte Kerstcadeau

 

Laten we eerlijk zijn. Bij elke start van een nieuw jaar staat "meer bewegen" tussen de goede voornemens van heel veel mensen. Toch is het voor velen moeilijk te beginnen, laat staan vol te houden! 

Ken jij ook zo iemand of herken je jezelf? Dan heeft Progress "meer bewegen" verpakt in het perfecte kerstcadeau!

Een cadeaubon voor Personal Training. Een cadeaubon voor onze groepslessen. Of wat dacht je van een samengesteld Home Workout Packet? 

Alleszins geen excuses meer je sportieve doelstellingen van 2021 niet te realiseren. 

Ps: In groot Gent leveren wij tot en met 23 december gratis, zodat het zeker onder de kerstboom ligt! Woon je erbuiten? Dan kan je het ook nog steeds komen afhalen op afspraak op onze nieuwe locatie: Eedstraat 1A, 9052 Zwijnaarde.  

Cadeaubon Personal Training

Heeft de persoon voor wie je het kerstcadeau koopt, meer nood aan individuele begeleiding? Dan is een cadeaubon met Personal Training sessies de ideale oplossing. Je kan zelf kiezen hoeveel sessies je cadeau doet. 1 trainingsessie van 1uur kost 60euro. 

Koop Cadeaubon

 

Cadeaubon Groepslessen

Denk je dat 1op1 training niets voor hem/haar is? Dan zijn onze groepslessen die ideale oplossing. In een leuke sfeer, samen met anderen het beste van jezelf geven. 

Er zijn drie mogelijke opties:
1 beurt: 15euro
5 beurten: 65euro (=13euro/uur)
10 beurten: 120euro (=12euro/uur)

Koop cadeaubon

 

Home Workout Pakket

Is hij of zij een persoon die liever vanuit haar eigen kot een workout uitvoert. Dan is onze samengestelde Home Workout Pakket de ideale oplossing. 

Pakket 1: 64 euro
- 2 minibands
- Weerstandrekker
- Fitbal
- 2 video workouts (30')*

Pakket 2: 125 euro
- 2 minibands
- Weerstandrekker
- Fitbal
- Suspension Trainer
- 2 video workouts (30')*

Koop het Home Workout packet 

 
*Video workouts beschikbaar vanaf 1januari