In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Kjure en Progress slaan de handen in elkaar

 

Kjure en Progress slaan de handen in elkaar.

 

- Jouw gezonde maaltijd staat voortaan na het sporten klaar in Progress !! - 

 

Naast sporten, is  voeding een belangrijk aspect in een gezonde levenstijl. Echter is gebrek aan tijd vaak een argument om "Healthy Food" in te ruilen voor "Fast Food".

Maar wat als je gezonde maaltijd klaarstaat bij Progress?? Dan geldt het argument "geen tijd" niet meer. Vanuit dit opzicht is Progress een samenwerking met Kjure aangegaan. Een dag op voorhand bestellen en je gezonde maaltijd wordt de volgende dag tussen 10h en 12h gratis geleverd bij Progress! Makkelijker kan niet!

Bestel nu

 

Wie of wat is Kjure?

Gezonde voeding roept vaak de woorden ‘saai’, ‘niet lekker’ en ‘hongergevoel’ op. Kjure bewijst dat het ook anders kan. Kjure grijpt terug naar het artisanaal bereiden van uitgebalanceerd gezond én lekker eten. Een combinatie die mensen vaak niet zouden samen zetten, maar bij Kjure kan het.

Lunch en avondmaal. Alles krijg je kant-en-klaar geleverd bij jou thuis of op het werk. Geen readymade meals zoals je ze kent, waar een overvloed aan suikers de voornaamste smaak afgeeft. Wel een maaltijd waarbij elk ingrediënt zorgvuldig werd uitgekozen: verse seizoensgroenten rechtstreeks van bij de boer, verse Noordzeevis en hormonenvrij vlees. Geen pesticiden, antibiotica of geraffineerde granen en suikers. Wel een goed onderbouwde maaltijd die jou zal voorzien van alle nodige vitaminen en voedingsstoffen.

We gaan voor niets minder dan sterrenkwaliteit, zowel bij onze ingrediënten, onze bereidingen als bij onze chefs, die hun uitzonderlijke kookkunsten overigens ontwikkelden in voorname horecazaken. Hun vakmanschap trekt zich door tot in de kleinste details. Zij doen alles zelf in eigen keuken: van het fileren van de vis tot het dresseren van elk gerecht.