In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Midseason Training

 

- Na het succes van vorig jaar, zullen er ook dit jaar "midseason" trainingen plaatsvinden. De ideale voorbereiding om volgend seizoen te schitteren.

 

Wat?

Gedurende de sessies zal de focus liggen op functionele krachttraining en blessurepreventie. ‘Functional Training’ is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarbij de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen en bewegingen. Deze 3-dimensionale bewegingen komen tevens terug binnen jouw eigen sporttak. Door deze bewegingen te trainen, is het lichaam tijdens een training of wedstrijd beter voorbereid en daalt de kans op non-contact blessures. Daarenboven zorgt deze trainingsmethode tevens voor een beter afstemming tussen de diverse spieren en spierketens wat maakt dat het lichaam beter, sneller en sterker zal bewegen. Zowel het bovenlichaam, het onderlichaam als de core zullen tijdens de trainingen aan bod komen.

Wanneer?

De lessen zullen doorgaan op dinsdag-, donderdagavond van 21h tot 22h en zondagmorgen van 10h tot 11h. De eerste sessies zijn gepland in de week van 1 mei. Deze zullen tot en met de laatste week van juni doorgaan, wat neerkomt op 9 sessies dinsdag-, donderdagavond en 8 sessies op zondagmorgen.  

Prijs?

Je schrijft onmiddellijk voor 9 of 8 sessies in, wat een totaalprijs maakt van respectievelijk van 135 euro en 120 euro. 

Inschrijven?

Inschrijvan kan via onderstaande link. Je kan voor meerdere sessies inschrijven!

Inschrijven