Nieuw: Abonnementen

 

Nieuw: Abonnementen

Stap voor stap breiden we onze groepslessen uit. Meer variatie, meer mogelijkheden. 

Ben jij de persoon die niet te stoppen is en graag van alles wilt proeven? Of kom je minstins 2u per week? Dan is ons abonnement de ideale oplossing! 78euro/m voor 6u te sporten onder begeleiding van onze Personal Trainers.

Reeds overtuigd? Koop jouw abonnement dan snel aan via onze Progress app. 

Koop een abonnement

 

1) Goedkoper

Vanaf deelname aan 2u groepslessen per week, haal je er reeds voordeel uit! 

 

2) Ongelimiteerd

Je hoeft niet meer te twijfelen in welke groepsles je je zal inschrijven. Met een abonnement heb je ongelimiteerde credits, waardoor je kan deelnemen aan alle groepslessen*. 

 

3) Makkelijk betalen

Gedaan met telkens beurtenkaarten te kopen. Abonnementen zullen verlopen via een SEPA domiciliëring.

De betaling gebeurt steeds op de 1e van de maand. Maw, wordt een eerste betaling steeds pro rato berekend en vervolgens de volgende abonnementsgelden de 1e van de maand automatisch geïnd.

Voorbeeld: Piet wil op 16 november een abonnement aanschaffen van 30 euro per maand en Progress heeft de incassodatum ingesteld op de 1e van de maand. Piet zal dan 15 euro direct betalen voor de eerste periode (immers: er zijn nog 15 dagen in november over en de prijs is 30 euro / 30 dagen = 1 euro per dag). Vervolgens wordt op 1 december automatisch 30 euro van de rekening van Piet afgeschreven voor de maand december.

Alle voorwaarden hieromtrent zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden onder artikel 6, 7 en 8.

Algemene voorwaarden

 

4) Afspraken

We streven naar een wekelijks minimale dienstverlening van 5u groepslessen. Het volledig en gedetailleerde lessenrooster is terug te vinden in de Progress app. 

Echter, kan dit vanwege vakantieperiodes en feestdagen uitzonderlijk lager zijn. In grote vakantieperiodes of perioden waarbij het niet haalbaar blijkt (vb vakantieperiodes trainers) een minimale dienstverlening te kunnen garanderen, zullen de abonnementen gepauzeerd worden. Wel kan er op deze moment nog deelgenomen worden aan de voorziene groepslessen via beurtenkaarten.

 

5) Koop een abonnement

Overtuigd? Koop dan jouw abonnement aan via de Progress app.

Koop een abonnement

 

* Er zijn steeds beperkte plaatsen per groepsles. Groepsles vol? Schrijf je nog in en dan kom je op de wachtlijst terecht.