NIEUW - Easy Fit

👊 Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is.
Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou!

Meer info & Inschrijven

Nieuw in het aanbod

 

Stap voor stap breiden we onze groepslessen uit. Maandagavond wordt de "Upper Body" vervangen door een "Small Group Training". Woensdag zal de HIIT en Core ook online te volgen zijn. En tot slot komt er op donderdag met "Circuit Training" van 18u tot 19u een nieuwe groepsles bij. 

 

1) Extra online les

Onze populaire lessen HIIT en 30' Core op woensdagavond zullen nu ook vanuit de huiskamer te volgen zijn.  

Deelnemen aan de online les is simpel! Eenmaal ingeschreven, zal de zoom link 15' minuten voor de start van de les beschikbaar zijn via onze app. 

Nog geen account op onze app? Maak dan snel één aan via onderstaande link.

Progress App

 

Toch liever onder de mensen? Dan kan je natuurlijk nog steeds ter plaatse deelnemen. Wist je dat tevens op dinsdagochtend en zaterdagvoormiddag de mogelijkheid bestaat om de workout zowel in Progress als online te volgen?

 

2) Circuit Training

Met de toevoeging van de nieuwe groepsles "Circuit Training" op donderdagavond (18u - 19u), breiden we het aanbod en variatie van onze groepslessen uit.

Tijdens deze workout wordt onze zaal in verschillende "posten" onderverdeeld. Elke "post" bevat een dynamische oefening met materiaal. Eenmaal de oefening afgewerkt is, schuif je door naar de volgende "post". Vaak zijn de opeenvolgende oefeningen voor andere spiergroepen, zodat je spiervezels voldoende tijd hebben om te herstellen. 

Het is de perfecte workout voor jouw algemeen uithoudingsvermogen. Daarnaast zorgt het groepsverband voor extra stimulatie om net dat beetje extra te geven!

Ontdek de details hier

 

3) Small Group Training

De "Upper Body Strength Training" op maandagavond maakt plaats voor een "All Around Training" waarbij elke spiergroep van jouw lichaam wordt aangesproken. Daarenboven zal er 1h voorzien worden in plaats van 45'. 

Wat maakt deze workout zo bijzonder? Er is slechts plaats voorzien voor 6 deelnemers, met een persoonlijkere aanpak tot gevolg.

Weliswaar worden 18credits aangerekend voor deze lessen in plaats van de normale 12credtis per uur. In bezit van een abonnement? Dan ben je ook meer dan welkom! 

Ontdek de details hier