In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Nieuw in Progress: Podologie

 

Vanaf december 2018 voegt Progress een discipline toe: Podologie. 

Een podoloog onderzoekt en behandelt problemen en afwijkingen die opduiken ter hoogte van de voet of daar hun oorsprong vinden. Hieronder vallen aandoeningen aan de spieren, pezen en gewrichten in de rug, heup, knie en voet. Verder behandelt een podoloog ook nagel- en huidproblemen. 

Podologen vervullen ook een preventieve en verzorgende rol bij zeer specifieke doelgroepen zoals (top)sporters, diabetici en reumapatiënten.

Meer informatie

 

Graag stellen we ons nieuwste teamlid en collega Jente Van Dorsselaer aan jullie voor. Of beter gezegd, stelt ze haar zelf voor. 

=>

Hallo, ik ben Jente, 

Ik ben opgegroeid in een groot gezin waar diverse sporten centraal staan. Zelf doe ik aan lopen en op vakantie maak ik graag lange trektochten in de bergen. 

Met veel trots mag ik zeggen dat ik mijn passie voor Podologie binnenkort mag uitoefenen in het Progress Centrum!

Mijn interesses liggen zowel in het behandelen van huid en nagelaandoeningen als in het analyseren van het lichamelijke bewegingsapparaat.  

Mijn doel is om kwalitatief en patiëntgericht aan het werk te gaan. Ik haal dan ook de grootste voldoening uit het oplossen van podologische klachten en om patiënten pijnvrij te maken.  

Momenteel volg ik nog een postgraduaat als diabeteseducator om zo de diabetespatiënt nog beter bij te staan. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te helpen in Progress Centrum!