NIEUW - Easy Fit

👊 Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is.
Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou!

Meer info & Inschrijven

Origineel kerstcadeau

 

Met kerstmis en nieuwjaar voor de deur, zijn we op zoek naar originele cadeau's. Progress brainstormt graag mee! 

Wist je dat meer sporten, meer bewegen en een gezondere levensstijl in de top 10 van goede voornemens staat? Een cadeau van Progress zal dus goed onthaald worden. 

Wil je graag iemand aanzetten tot sporten of een “Die Hard” progresser een cadeau doen, dan is er onze cadeaubon! Zowel voor Personal Training als Groepslessen. Daarenboven kies je zelf het bedrag dat je cadeau wil doen!

 

Ps: In groot Gent leveren wij tot en met 23 december gratis, zodat het zeker onder de kerstboom ligt! Woon je erbuiten? Dan kan je het ook nog steeds komen afhalen op afspraak op onze nieuwe locatie: Eedstraat 1A, 9052 Zwijnaarde.  

 

Cadeaubon Personal Training

Heeft de persoon voor wie je het kerstcadeau koopt, meer nood aan individuele begeleiding? Dan is een cadeaubon met Personal Training sessies de ideale oplossing. Je kan zelf kiezen hoeveel sessies je cadeau doet. 1 trainingsessie van 1uur kost 60euro. 

Koop Cadeaubon

 

Cadeaubon Groepslessen

Denk je dat 1op1 training niets voor hem/haar is? Dan zijn onze groepslessen de ideale oplossing. In een leuke sfeer, samen met anderen het beste van jezelf geven. 

Er zijn drie mogelijke opties:
1 beurt: 15euro
5 beurten: 65euro (=13euro/uur)
10 beurten: 120euro (=12euro/uur)

Koop cadeaubon