In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Progress 2018

 

Progress 2018

2017 is voorbij gevlogen, ook voor Progress. Heel wat nieuwe zaken werden gerealiseerd. Onze ruimte hebben we via een herindeling groter kunnen maken, er ligt een nieuwe sportvloer en op warme dagen kunnen we ons koel houden door de nieuwe airco's. Maar ook sportief hebben we heel wat mensen kunnen helpen hun sportieve doelstelling te realiseren. Met het volledige team kijken we dus met veel trots terug op 2017.

Maar stilstaan, is achteruit gaan. Daarom zijn wij achter de schermen met veel enthousiasme en vastberadenheid 2018 aan het voorbereiden. Alvast een kleine inkijk op wat jullie kunnen verwachten. 

 

Een nieuw teammember

Vanaf heden mogen we Silke Pattyn verwelkomen in ons team. Silke is een kinesitherapeut die deze zomer afstudeerde aan de Ugent. De komende jaren zal ze zich verder specialiseren in manuele therapie en dry needling. Verder draagt ze een grote passie voor oefentherapie en plaatst ze de patiënt centraal tijdens haar behandeling.

 

Osteopathie

In oktober dit jaar behaalde onze kinesist Jens Declerck zijn D.O. in de osteopathie. Binnen de osteopathie is men van mening dat alles in het menselijk lichaam beweeglijk is. Deze bewegingen gaan van groot (armen, benen en romp) tot zeer klein en specifiek (organen en zenuwstelsel). Elk bewegingsverlies waarmee ons lichaam te kampen heeft veroorzaakt een verlies aan energie. De behandelmethode van de osteopaat is gericht op het herstellen van de oorspronkelijke bewegingen. Osteopathie is een geneeswijze die de lichamelijke functies beter onderling afstemt en optimaliseert.

 

Nieuwe groepslessen

De groepslessen in Progress zijn een enorm succes. Daarom willen we ons aanbod verder uitbreiden. Naast de avond- en weekendlessen zal er nu ook de mogelijkheid zijn om op de middag in groep te sporten. De ideale ontstressor. Maar daar blijft het niet bij. In de toekomst plannen we nog veel meer leuke en niet alle daagse groepslessen.