Progress gaat online

 

Progress gaat online

"Orange is the new black"? Dan is voor Progress "Online the new Offline". 

Tot onze spijt moeten we, ondanks alle inspanningen, de groepslessen te Progress stopzetten. Maar jullie zomaar laten vallen doen we zeker niet. Graag starten we met een online alternatief en blijven we er dan ook alles aan doen om jou te "pushen", je limieten te verleggen en aan je sportieve zelve te werken, maar van achter onze laptop.

Wij hebben de knop al omgedraaid, nu is het nog aan jou! Want geef nu zelf toe, de coronatijd mag geen excuus zijn om jezelf niet fit en gezond te voelen! Geen rush naar Progress, maar vanuit jouw woonkamer, al dan niet samen met andere woonkamers,  het beste van jezelf geven en werken aan je fysieke en mentale gezondheid. 

 

Online Groepslessen

Alle groepslessen, exclusief de bokslessen, zullen vanaf heden online doorgaan.

Concreet zal er gewerkt worden via het programma Zoom. Enkel de app op je gsm of pc/mac downloaden en via een link die wij 10 minuten voor de elke les dat je ingeschreven bent doorsturen, kan je aan de slag. Onze eerst online groepstraining was alvast een succes!

Nog geen Zoom? Download hem dan snel zodat je klaar bent voor je eerste online workout. 

Download zoom

 

Inschrijven gebeurt nog steeds via onze Progress App. Nog geen account? Maak den snel één aan via onderstaande link. Ook het lessenrooster vind je terug op de Progress App onder de tab "agenda" of via onderstaande link.

Maak een account

Ga naar de app

Lessenrooster

 

Online Personal Training

Ook onze personal trainers blijven paraat tijdens deze bizarre tijden! Weliswaar mag personal training enkel via online sessies!

Reeds aan het trainen met 1 van onze trainers? Dan nemen wij persoonlijk contact op met jou.

Wil je graag (momenteel online) van start gaan? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. 

Gratis Intake