In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Test gratis de andullatietherapie tijdens onze opendeurdagen

 

Opendeurdagen Progress

- Progress organiseert van vrijdag 28 april 2017 tot en met maandag 1 mei 2017 opendeurdagen. Iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen. 

De opendeurdagen zijn speciaal in functie van een nieuwe therapie, die zorgt voor meer levenskwaliteit, genaamd "Andullatietherapie". Niemand minder dan 30voudig-voetbalinternational Stijn Stijnen zal je met plezier de nieuwe technologie voorstellen.

Sport en lichaamsbeweging zijn meestal bedoeld om te ontspannen. Toch moet je na het sporten altijd in zekere mate herstellen of 'regenereren'. Diverse gezondheidsprofessionals beschikken over een uitgebreide knowhow, maar laten zich tegenwoordig steeds vaker bijstaan door hoogtechnologische apparatuur. ‘Progress' ook. 

Wij streven ernaar de nieuwste technische specialisaties in onze praktijk te integreren. Progress gaat op een wetenschappelijk onderbouwde manier te werk om zowel sportieve als revalidatiedoelstellingen maximaal te bespoedigen. 

Onlangs kwamen wij in contact met een nieuwe technologie gebaseerd op vibratie en infraroodwarmte: andullatietherapie. Deze techniek vond zijn oorsprong in de medische wereld, vooral als pijnverlichting bij chronische aandoeningen. Maar gaandeweg werden specifieke applicaties ontwikkeld met het oog op andere gezondheidsdisciplines, op sportbeoefening en wellness. Tegenwoordig wordt andullatie op grote schaal ingezet voor revalidatie, mobiliteitsverbetering, fysieke en mentale recuperatie, relaxatie, etc. Wij geraakten geïnteresseerd en gingen akkoord om de therapie uit te testen gedurende onze opendeurdagen. Met de bedoeling om deze nieuwe ontdekking voor te stellen aan onze klanten en feedback te verzamelen. Allen welkom dus, voor een gratis andullatiesessie !