Groepslessen

1 op 1 niet direct jouw ding? Sport je liever in groep? Dan is ons gevarieerd aanbod groepslessen iets voor jou! Engelse Boks, 30' Core, HIIT, Bootcamp...ze passeren allemaal de revue!

De groepslessen app

Met een account op de Progress app maak je je sportieve leven organisatorisch nog makkelijker. Waar je ook bent, raadpleeg steeds het lessenschema, schrijf je in voor een les, koop credits aan, krijg de laatste updates ... en zoveel meer.

Maak een account

Uurrooster

Benieuwd naar het huidige uurrooster van onze groepslessen? Klik dan snel door op de link! 

Uurrooster

Boksen

Sinds de zomer 2016 voorzien we elke week bokslessen waarbij de focus zowel op techniek, conditie als fun zal liggen. Zij die er reeds bij waren hebben al gemerkt dat onze trainer van aanpakken weet.

Meer informatie

 
 
 
 

Pilates

Wil je meer energie, meer lichaamsbesef, sterkere buikspieren, minder stress, minder blessures? Dan is pilates de ideale les voor jou! 

Meer informatie

30' Core

30 minuten lang wordt de focus gelegd op jouw buikspieren. Ook online te volgen! 

Meer informatie

 
 
 
 

HIIT

HIIT staat voor "High Intensity Interval Training". In 30' minuten gaan we cardiogewijs "all the way". Niet voor de softies onder ons. Ook online te volgen!

Meer informatie

Functional Training

Een "All Around Training" waarbij elke spiergroep van jouw lichaam wordt aangesproken. 

Gezien er slechts 8 mensen mogen deelnemen, kan er heel persoonlijk gewerkt worden.

Meer informatie

 
 
 
 

Circuit Training

Tijdens een "circuit training" worden van diverse dynamische oefeningen met materiaal ge├»ntegreerd. De perfecte workout voor je algemene uithoudingsvermogen!

Meer informatie

Easy Fit

Een laagdrempeligge groepsles die voor iedereen toegangkelijk is. Ben je een starter of wil je op een rustigere manier bewegen, dan is dit iets voor jou. Het ideale alternatief op alle andere, intensievere, groepslessen. 

Meer informatie

 
 

Boksen in groep is gewoon de max.

Frederik Heyninck