In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Personal Training

Progress kan je zeker en vast helpen bij het behalen van je sportieve doelstelling. Samen werken we een realistisch en gepersonaliseerd plan uit. De saaie fitnesstoestellen maken plaats voor functionele oefeningen waarbij jouw lichaam centraal staat!

 
 

Voor wie is Personal Training

Heb je nog nooit eerder gesport maar heb je nood aan een gezondere en meer actieve levensstijl? Ben je een recreatieve sporter met een nieuwe sportieve doelstelling? Topsporter die de laatste noodzakelijke procenten wilt verbeteren? Als team externe begeleiding nodig? Het sedentaire bestaan van je bedrijf achterwege laten?

Ontdek voor wie

Vrijblijvend intake gesprek

Onze personal trainers gaan steeds van start met een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier maak je kennis met de praktijk en onze werkmethode. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te bespreken wat een personal trainer voor jou kan betekenen en hoe we jouw vooropgestelde sportieve doelstellingen op een haalbare manier kunnen bereiken.

Gratis intake

Train je liever in groep?

Naast de personal training, biedt Progress ook groepslessen aan.  Deze lessen kunnen de ideale aanvulling zijn op jouw personal training.

Ontdek ons aanbod

 
 

Sebastian en Ward, samen 16 jaar ervaring

Sebastian en Ward zijn onze “Head Coaches”. Hun universitaire achtergrond en de verschillende opleidingen die zij volgden zorgt voor een grote expertise binnen hun vakgebied. Samen met jou bereiken ze het vooropgestelde doel.

Het progress team