In de kijker

Partnership met Gezinsbond Zwijnaarde

👊 De Gezinsbond Zwijnaarde en Progress slaan de handen in elkaar om het belang van beweging voor een gezonde geest en lichaam te benadrukken. Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij als Progress exclusieve voordelen aan haar leden.

Meer info

Voor wie is Personal Training?

Voor beginnende sporters

Je bent je bewust van het belang van bewegen? Maar je begint juist met sporten en weet eigenlijk niet wat je moet doen? Dan kunnen wij jou als personal trainer daarbij helpen, door op regelmatige tijdstippen samen te sporten.

Meer informatie

Voor de recreatieve sporter

Reeds aan het sporten en een nieuwe sportieve doelstelling voor ogen, zoals de 10
miles van Antwerpen, het 
beklimmen van de Mont
 Ventoux, een marathon,
triatlon of ...?

Progress kan jou begeleiden in jouw voorbereiding hierop. Elke sportieve doelstelling wordt gekenmerkt door zijn eigen specifieke eisen. Een marathon zal anders moeten voorbereid worden dan de ‘Ten Miles van Antwerpen’. Met onze unieke expertise kunnen wij hierop inspelen.

Na meerdere operaties aan mijn knie en problemen met mijn rug dacht ik dat intensief sporten voor mij onmogelijk was. Dankzij Progress is mijn conditie beter dan ooit en ben ik vele kilo's afgevallen. Ondertussen ga ik al bijna twee jaar elke week trainen. Ik zou het niet meer kunnen missen! 

 

Ariane Lerminiaux

Voor de topsporter

Op het hoogste niveau maken details het verschil tussen winst en verlies. Wie meer uit zijn sport wil halen zal buiten zijn clubtrainingen extra inspanningen moeten leveren. Zowel op technisch, als op tactisch vlak. Maar ook het atletisch vermogen speelt een cruciale rol.

Meer informatie

Voor teams

Als coach kan je niet in alles gespecialiseerd zijn. Progress kan je bijstaan om het atletisch vermogen van je team te verbeteren. Dit doen we door periodiseringsschema’s uit te werken of door ter plaatse op functionele kracht te trainen.

Contacteer ons

Voor bedrijven

Dat fysieke activiteit goed is voor de gezondheid hoeven wij u niet meer te vertellen. Wel zetten we de positieve werkgerelateerde effecten van sportieve werknemers graag op een rijtje.

Meer informatie

Voor kleine groepen

Soms is het gewoon leuker om met 1 of 2 vrienden/-innen te trainen. Er ontstaat meer dynamiek en het is tevens de ideale gelegenheid om het sporten en je sociale contacten op punt te houden. Daarnaast biedt een groepstraining het voordeel om intensief samen te werken met een personal trainer tegen een lager tarief per persoon.

Contacteer ons

 

Geïnteresseerd?

Interesse om je sportieve doelstelling op een professionele manier te bereiken? Maak dan snel een afspraak.

neem contact op