Progress Universalis Cup

 

Progress Universalis Cup

Op vrijdag 15 december lanceren we met veel enthousiasme de allereerste editie van de Progress Universalis Cup. Geïnspireerd door populaire televisieprogramma's zoals "De Alleskunner" in Nederland en "Iedereen Beroemd: Homo Universalis" in België, presenteren we onze deelnemers maar liefst 10 uitdagende proeven. In tegenstelling tot het televisieformat zal er geen eliminatie zijn, maar hanteren we een puntensysteem. Dit betekent dat elke deelnemer alle 10 proeven zal voltooien.

Wat de Progress Universalis Cup uniek maakt, is dat sportieve vaardigheden niet doorslaggevend zullen zijn. Onze proeven zijn zorgvuldig ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of fitheid. Daarentegen zullen logisch denken, een dosis geluk en behendigheid van onschatbare waarde blijken te zijn.

Hier zijn de details:

*Wanneer:* Vrijdag 15 december

*Waar:* Progress, Eedstraat 1A, 9052 Zwijnaarde

*Tijdstip:* 18.00 uur tot 20.00 uur

Wij willen graag jouw voorkeur kennen met betrekking tot het deelnamepakket:

1. Enkel deelname aan de proeven: €25
2. Deelname aan de proeven inclusief aperitief (drankjes en hapjes): €45
3. Deelname aan de proeven inclusief aperitief en een gezonde maaltijd van Djar: €65

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link

Inschrijven

We hopen dat je de Progress Universalis Cup met ons wilt vieren, ongeacht je niveau of ervaring. Het wordt een avond vol plezier, uitdagingen en gezelligheid. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere dag te beleven.