Groepslessen krokus 2024

 

2024 is spectaculair begonnen voor onze groepslessen! Vanwege het enorme succes overwegen we uitbreiding om wachtlijsten zoveel mogelijk te vermijden. Daarom hebben we enkele spannende plannen in de pijplijn:

1) We hebben al een testfase doorlopen voor een extra les functionele training op maandag om 18:00 uur. De respons was positief wat betreft het aantal inschrijvingen. Momenteel is het nog niet mogelijk om onze zaal op dat tijdstip op wekelijkse basis vrij te maken, maar we onderzoeken de mogelijkheden voor de toekomst.

2) We starten een nieuwe testfase waarbij we de functionele training op maandag om 20:00 uur omzetten naar circuittraining. Hierdoor wordt het aantal beschikbare inschrijvingen vergroot van 8 naar 12. Deze verandering zal worden getest vanaf maandag 26/2 tot aan de paasvakantie, waarna we de resultaten zullen evalueren.

3) We zouden graag een extra Easy Fit-les toevoegen op donderdag om 18:00 uur. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een extra trainer. Als je mensen kent die geïnteresseerd zouden zijn, laat het ons dan gerust weten.

 

We kijken ernaar uit om onze groepslessen nog toegankelijker en gevarieerder te maken. Blijf op de hoogte voor meer updates en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in het lesaanbod.

Met sportieve groeten,

Progress Team