Sportongevallenverzekering

 

Vrijblijvende ongevallenverzekering voor sportieve zekerheid

Beste klanten,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij vanaf nu en in samenwerking met fitness.be, een vrijblijvende ongevallenverzekering aanbieden. Deze verzekering, die slechts eenmalig €10 per jaar kost (wat neerkomt op slechts €1 per maand), biedt u dekking bij sportongevallen in Progess.

Momenteel moeten onze klanten bij een sportongeval beroep doen op hun eigen verzekering. Echter, wij hebben gemerkt dat veel mensen niet over een geschikte verzekering beschikken voor dergelijke ongevallen. Zo is een sportongeval NIET gedekt door de eigen familiale verzekering. Deze ongevallenverzekering is dus van onschatbare waarde wanneer u deelneemt aan sportieve activiteiten in Progress. 

Het afsluiten van deze verzekering is geheel vrijblijvend. Met andere woorden bent u niet automatisch verzekerd, maar moet u de verzekering aanschaffen alvorens hiervan te kunnen en mogen genieten. 

Wij hebben voor u de belangrijkste punten hieronder samengevat. Alle specifieke voorwaarden zijn terug te vinden via onderstaande link. Dit document is opgesteld door onze partner fitness.be aan Progress als sportfederatie waar u als onze klant onder valt. Pagina 3 en 8-19 zijn van belang.

Specifieke voorwaarden

A. Eenmalige Betaling van €10:
U betaalt slechts €10 voor een jaar dekking. Let op: het contract wordt stilzwijgend verlengd door onze partnerverzekeraar. Vergeet niet dat u minimaal 3 maanden van tevoren moet opzeggen als u het contract wilt beëindigen.

B. Inbegrepen in het Contract:
1. Kosten van Behandeling:
De maatschappij betaalt medische kosten gedurende maximaal 2 jaar na het ongeval. Specifieke voorwaarden zijn van toepassing en kunnen worden geraadpleegd via de onderstaande link. 

2. Tijdelijke Ongeschiktheid:
De maatschappij betaalt de verzekerde gedurende 2 jaar een dagelijkse vergoeding van €30, mits verlies aan beroepsinkomsten wordt aangetoond en er geen recht op vergoedingen krachtens de wetgeving op de verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering bestaat.

3. Blijvende Ongeschiktheid:
De maatschappij betaalt de verzekerde een som van €35.000 naar verhouding van de graad van blijvende ongeschiktheid, vastgesteld in de Officiële Belgische Schaal, binnen 2 jaar na het ongeval.

4. Overlijden:
De maatschappij betaalt aan de erfgenamen van de verzekerde (behalve de Staat) een som van €8.500.
 

Voor meer gedetailleerde informatie over de specifieke voorwaarden verwijzen we u graag nogmaals door naar onderstaande link. Dit document is opgesteld door onze partner fitness.be aan Progress als sportfederatie waar u als onze klant onder valt. Pagina 3 en 8-19 zijn van belang.

Specifieke voorwaarden

 

Geïnteresseerd? Spreek de personal trainers van Progress aan en zij doen het nodige.

 

Sport met een gerust hart, wetende dat u beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen. Sluit vandaag nog uw ongevallenverzekering af en geniet van gemoedsrust tijdens al uw sportieve avonturen.

Sportieve Groeten

Het Progress Team