Tarieven 2024

 

Tarieven 2024

We willen jullie op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen onze onderneming die we graag met jullie willen delen. Bij Progress hebben we altijd gestreefd naar uitmuntendheid en het bieden van de hoogste kwaliteit in al onze diensten. Om deze belofte te kunnen blijven nakomen, zijn we genoodzaakt een aanpassing door te voeren in onze prijzen.

Ons engagement voor kwaliteit omvat niet alleen de diensten die we leveren, maar ook de continue verbetering van onze faciliteiten, de professionaliteit van ons personeel en de algehele ervaring die we onze gewaardeerde klanten bieden. Door onze prijzen aan te passen, kunnen we blijven investeren in innovatie, trainingsprogramma's en hoogwaardige voorzieningen om jullie de best mogelijke service te garanderen.

Deze aanpassingen stellen ons ook in staat om eerlijke vergoedingen aan onze toegewijde medewerkers te bieden, wat essentieel is voor het handhaven van een hoog niveau van expertise en klantenservice.

Wij begrijpen dat prijswijzigingen vragen kunnen oproepen, en we willen benadrukken dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen. We zijn toegewijd aan transparantie en open communicatie, en we zijn beschikbaar om eventuele vragen of zorgen te bespreken die jullie mogelijk hebben.

Wij waarderen jullie voortdurende steun en begrip terwijl we streven naar voortdurende verbetering. Onze toewijding aan jullie tevredenheid en de hoogste normen blijft onveranderd.

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in Progress stellen. Laten we er samen een sportief 2024 van maken! 

Het Progress Team

 

Prijzen Personal Training

Prijzen Groepslessen