Groepslessen 2024

 

Ontdek Ons Nieuwe Lesrooster voor 2024!

We zijn verheugd jullie te informeren over ons gloednieuwe lessenrooster voor het jaar 2024! Bij Progress geloven we in voortdurende groei en verbetering, en ons nieuwe rooster weerspiegelt onze toewijding om jullie de best mogelijke ervaring te bieden.

Uitbreiding van ons Groepslessenaanbod: Jouw Workout, Jouw Keuze!

We begrijpen dat diversiteit en keuzevrijheid belangrijk zijn in jullie bewegingsreis. Daarom hebben we ons lesrooster herzien. Enerzijds op basis van de feedback die we tijdens de lessen van jullie kregen, anderzijds op onze eigen data-analyse. Er vallen lessen weg en er zijn nieuwe toegevoegd die inspelen op verschillende fitnessniveaus en interesses.

Van intensieve cardio-sessies tot lessen voor beginners, we hebben ons uiterste best gedaan om een gevarieerd aanbod te creëren dat aan jullie behoeften voldoet. Verken ons nieuwe rooster en ontdek de perfecte les om je fitnessdoelen te bereiken!

Ons lessenrooster

 

Belangrijk Bericht: We Zijn Op Zoek Naar Nieuwe Trainers!

Bij het streven naar uitbreiding staan we voor een spannende uitdaging: we zijn nog steeds op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde lesgevers om ons team te versterken. Als jij of iemand die je kent ervaring heeft en enthousiast is om fitnesslessen te geven, willen we graag van je horen!

Hoe kan je helpen?

- Als je geïnteresseerd bent om les te geven, neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via onderstaande link.
- Als je iemand kent die geschikt is voor deze rol, deel dan onze oproep of link en moedig hen aan om contact met ons op te nemen.

Ik word een Progress Trainer

 

Bedankt voor jullie voortdurende steun en toewijding. We kijken ernaar uit om samen met jullie te groeien en een gezonde, actieve gemeenschap te creëren!

Het Progress Team