Vacature: groepslesgever

 

Vacature: Lesgever Groepslessen bij Progress

Als trainingsstudio zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde lesgever voor onze groepslessen Functional Training en/of Easy Fit.

**Functieomschrijving:**

Als lesgever bij Progress ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende en effectieve groepslessen Functional Training en/of Easy Fit, respectievelijk voor gevorderden en beginners. Je hebt de mogelijkheid om 1 en/of 2 keer per week lessen te geven, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur.

**Locatie:**

Eedstraat 1A, 9052 Zwijnaarde

**Verloning:**

De verloning is overeen te komen en kan op verschillende basisvormen plaatsvinden, waaronder zelfstandige basis, als studentenjob of als flexijob.

**Beschikbare momenten:**

De exacte lesmomenten liggen nog niet vast, maar we streven ernaar om lessen te integreren op een of meerdere van de volgende momenten:

- Maandag: 20u

- Donderdag: 18u

- Zaterdag: 9u of 10u

- Zondag: 9u of 10u

**Ondersteuning en begeleiding:**

Bij Progress geloven we in groei en ontwikkeling. Als lesgever krijg je de nodige ondersteuning en begeleiding om je te helpen bij het integreren van onze visie in je lessen. We investeren in jouw opleiding en ontwikkeling om samen successen te behalen.

**Functievereisten:**

- Bachelor of Master Lichamelijke opvoeding

- Ervaring met het geven van groepslessen is een pluspunt.

- Flexibiliteit wat betreft lesmomenten.

- Goede communicatieve vaardigheden en motivatie om anderen te inspireren.

- Stiptheid

 

Ben jij de dynamische lesgever die we zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@progresscentrum.be met als onderwerp "Sollicitatie groepslesgever". We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in het Progress-team!